iPad-project

GIBBO en de digisprong

De Vlaamse overheid voorziet Vlaamse scholen van financiële middelen om de digisprong uit te kunnen voeren. Hierdoor zijn alle leerlingen op GIBBO Galbergen bij de start van schooljaar 2022 - 2023 voorzien van een iPad.

De iPad voor GIBBO

De iPad van de 9e generatie is een krachtig en multifunctioneel toestel dat vrij handzaam is en alsnog alle dagdagelijkse digitale taken kan uitvoeren zonder in te moeten boeten. Voor onze student zijn wij op zoek gegaan naar een toestel dat instapvriendelijk en toegankelijk is.

Binnen onze schoolvisie "verbindend communiceren" passen deze toestellen om op een efficiënte en vlotte wijze te communiceren met onze leerlingen en ze te informeren.

Een groot pluspunt is dat we evenzeer die loodzware boekentassen kunnen vermijden en de toestellen compact te hanteren zijn binnen de praktische vakken. De creativiteit van de leerlingen kan hierdoor extra aangemoedigd worden.

Waarom betaal ik een verzekering?

Bij schade aan een toestel of diefstal kunnen deze kosten doorgerekend worden aan de ouders, door het afsluiten van de verzekering worden deze kosten gedekt en is enkel een vrijstelling van €75.

Mag ik een eigen iPad voorzien?

Nee, de school voorziet voor iedere leerling op GIBBO Galbergen een iPad met een ruggen case met val of stootbescherming.

Wat kost mij deze iPad als ouder?

De iPad is gratis, wordt voorzien door de school en blijft ook eigendom van de school, je betaalt enkel een bedrag van €18,33 op de schoolrekening voor de verzekering.

Wat bij een defect of schade, bij wie kan ik terecht?

Bij schade of een defect aan je iPad kan je terecht bij onze ICT-coördinator of de directie van de school.

Naar top